Att blogga rätt

Att blogga rätt

    Posted in : Blogga:
  • On : Dec 07, 2017

Tidigare har du kunnat läsa om hur man ska göra för att skaffa trafik till sin blogg, men nu ska du också få reda på hur viktigt det är att skriva eller göra rätt inlägg. Har du nu bestämt dig för ett område och ett ämne som du vill blogga om, gäller det att göra det bästa av inläggen. Det är här struktur, SEO och nyckelord kommer in i bilden samt hur mycket tid du ska lägga på text, bilder, filmklipp eller annat av värde. Vad du än skriver om och gör så måste det finnas en röd tråd som får besökaren att känna igen sig.

Var nyskapande
Det är viktigt att vara både kreativ och nyskapande när man sätter igång en blogg. Tänk på att konkurrensen är enorm, speciellt på de vanliga ämnena som mode, skönhet, träning, sex o.s.v. För att stå ut i mängden behöver dina inlägg vara speciella.

Är du en person som föredrar att skriva, ta bilder, filma eller säga var du har på hjärtat med andra medium? Sätt dig ned och fundera över vilken typ av person du är och hur du vill framföra ditt budskap. Text kombinerad med bilder är alltid en bra mix. Inlägget bör alltid vara minst 250 ord per post och bilderna intressanta. Text är alltid viktigt men det är bättre att skriva en kortare bra text än en lång, halvdålig. Om du inte är den typen som tycker om att skriva så kan du säga det med andra former. Dock är någon form av text bra att ha men lägg fokusen på det du vet med dig att du är bra på. Tanken är ju att resultatet ska bli så perfekt som möjligt.