Att skydda sin blogg

Att skydda sin blogg

    Posted in : Blogga:
  • On : aug 25, 2018

Även om de flesta vill synas så mycket som möjligt därute i media-djungeln, så kan det komma till en punkt då man faktiskt inte vill vara så öppen längre eller blogga lite mer anonymt.

Att skydda bloggen
Din bloggtjänst har en funktion som tillåter dig att dölja din blogg för vissa besökare. Det fungerar på samma sätt som när du är ute på sociala medier och vill privatisera din profil eller när du är ute efter en bättre integritet på nätet. Du kan också blockera vissa typer av besökare om du till exempel vet med dig att de brukar ge hatiska kommentarer. Du kan också i vissa fall byta adress, förutsatt att den nya adressen inte är upptagen.

Att sluta blogga
Bloggandet kan ta mycket tid och kraft och har man flera stycken att underhålla, så kan man ibland känna att man åtminstone behöver stänga ned en av dem. På alla bloggtjänster finns det en tjänst som tillåter bloggaren att släcka ned sin blogg, för alltid eller för ett tag om man föredrar det. Med denna funktion kan man välja om man vill spara sina blogginlägg på datorn ifall man mot all förmodan skulle vilja återställa bloggen en dag.